Carnavalsprinses 2019 Vera!

Afgelopen carnaval hebben wij met z'n alle een gezellig feest gevierd met Prinses Vera voorop!
Met de hele groep samen geschminkt, polonaise gelopen, frietjes gegeten en vooral veel gedanst. 
Alaaf!

Wie wordt onze nieuwe zwemvrijwilliger?

Wij, de Naobere zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op woensdag en/of vrijdag mee willen gaan zwemmen.
Op woensdag gaan wij 1 keer per 2 weken zwemmen van 10.00 uur tot 13.30 uur in Grubbenvorst. Op de vrijdagen gaan wij iedere week zwemmen, met uitzondering van vakanties, bij de Berkel in Horst. Hier zwemmen wij dan van 10.15 uur tot 13.30 uur.
Mocht je hierbij ook 1 keer per 2 weken kunnen dan zijn wij al heel erg blij!

Heeft u of kent u iemand die interesse heeft om ons een handje te helpen dan horen wij het graag! Je kunt je melden bij Inge Jonker.
Email: ingejonker@denaobere.nl

Lintje voor Henk Versleijen

Onze vrijwilliger/klusjesman, heeft op 20 november een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Henk is al bijna veertig jaar actief in diverse bestuursfuncties bij Sportclub UVB Horst. Zo was hij 23 jaar voorzitter van de vereniging. Vanaf 2016 is hij voorzitter van Shantygroep de Maashave en vanaf 2014 is Henk vrijwillger bij ons, stichting de Naobere. Daarnaast is Henk vanaf 2016 ook vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Horst aan de Maas en vrijwilliger bij het Rozenfestival in Lottum. Verder is Henk nog actief als voorzitter van kern Horst en hij verzorgt van circa twintig leden van de KBO Horst de belastingaangifte. Henk werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Namens iedereen van stichting de Naobere willen wij hem van harte feliciteren!

 

 

Sluitingsdagen de Naobere 2019

Sluitingsdagen van de dagbesteding 2019:

- 22 April (Pasen)
- 30 en 31 Mei ( Hemelvaart)
- 10 Juni (Pinksteren)
- 22 Juli – 2 Augustus (Zomervakantie)
- 25 December t/m 01 Januari 2020

Genieten

We genieten met zijn allen enorm van de tuin. Bloemen sieren naast de perkjes ook de keukentafel, er wordt volop soep gemaakt van de eindeloze stroom courgettes en pompoenen van de volle grond. Soms bakken we een lekker omeletje met paprika’s uit de kas of trakteren we onszelf op een beschuitje met heerlijke verse aardbeien. En dat alles uit eigen tuin! Wanneer het dan buiten wat frisser is kunnen we altijd nog terecht in de kas, waar niet alleen geteeld, maar ook gechilled wordt. Soms nemen we dan de cavia’s of het konijntje mee voor een knuffelpartij, hartstikke gezellig.

Zwemplezier

Voor veel mensen is maandag toch een beetje een moeilijke dag, het weekend is voorbij, er ligt weer een volle werk- of schoolweek in het verschiet en daar hebben we niet altijd evenveel zin in. Gelukkig hebben we daar een hele effectieve oplossing voor gevonden. Iedere maandagochtend beginnen we met een ontspannende duik in het zwembad bij Jessy thuis in Grubbenvorst, daarna kan iedereen er weer makkelijk een week tegenaan! Daarnaast kunnen we ook nog 2 woensdagen in de maand terecht bij Jessy voor een heerlijke duik in het zwembad. Iedere vrijdag gaan we ook met een clubje lekker zwemmen bij de Berkel in Horst.