Baby Fae geboren

Op zondag 30 juli 2023 is onze collega Jody voor de 2e keer moeder geworden van een dochtertje Fae. 

Kamperen en verwendag 2023

Kamperen

Op woensdag 5 juli 2023 heeft het kamperen voor een aantal bezoekers van de dagbesteding plaats gevonden.

Na aankomst heeft iedereen zijn slaapplek gevonden en alle slaapspullen klaar gezet. Hierna hebben we met z'n allen gebarbecued. Helaas was het wat minder weer door de regen en hebben we de bbq voortgezet in de kas. Na de bbq kregen de bezoekers nog een lekker ijsje van Passi. Toen iedereen een goed gevulde buik had, was het tijd voor het avondprogramma. Er kwamen twee clowns op bezoek en er was een bonte-avond georganiseerd. Zowel de bezoekers als de collega's hadden wat voorbereidt. Het was een geslaagde avond en toen tijd om te gaan slapen. 's Ochtends was er als afsluiter nog een gezamenlijk ontbijt. 

 

Verwendag

Op woensdag 14 september stond de verwendag gepland voor een aantal bezoekers van de dagbesteding.

In de ochtend was er een heerlijk verwenmoment waarbij alle bezoekers heerlijk in de watten zijn gelegd. Ze hebben genoten van de heerlijke massages en voetenbadjes. Met de lunch was er wat lekkers voor iedereen. Nadat de buikjes goed gevuld weer waren, kwam er een man een optreden geven van schaalinstrumenten. Hier hebben de bezoekers aandachtig naar gekeken en mee muziek gemaakt. Dit was een zeer geslaagde dag voor iedereen. 

Facebook pagina

Wist je dat stichting de Naobere is gestart met het opzetten van een facebook pagina?
Op deze pagina zullen leuke weetjes, foto's en verhalen gedeeld gaan worden.
Like en deel zeker even de pagina terwijl je een kijkje neemt. 

Facebook Stichting de Naobere

Enthousiaste collega gezocht!

Groepsbegeleider (10-15 uur per week)

We zijn op zoek naar:
Een enthousiaste collega met minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 of vergelijkbaar.
Ervaring met de doelgroep, collegialiteit, flexibel kunnen zijn en zelfstandig kunnen werken vinden we erg belangrijk. Buiten dat moet je ook een teamwerker zijn en probleemoplossend kunnen denken en werken.
Vanwege de groepssamenstelling krijg je te maken met kinderen en jong volwassenen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Dit vereist soms de nodige creativiteit maar maakt je werk ook enerverend en uitdagend; kinderen spelenderwijs leren hoe je met elkaar moet omgaan, hoe je samen een spelletje kunt spelen of hoe je de ander kunt helpen, maar dat dan ieder op hun eigen belevingsniveau is de grote uitdaging. Maar ook de verzorging en de omgang met kinderen met meervoudige beperkingen behoort tot jouw taak. Kortom een afwisselende, uitdagende functie in een sfeervolle huiselijke omgeving.

Wij bieden:
Een fijne afwisselende baan in een huiselijke omgeving met betrokken collega’s. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. We starten met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Denk je dat dit bij jou past dan nodigen wij jou van harte uit om een brief met je CV te mailen naar ingejonker@denaobere.nl

Sluitingsdagen de Naobere 2023

Sluitingsdagen de Naobere 2023

  • 25 December t/m 1 Januari 2024 (Kerstvakantie)